Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

αποκλειστικό η νέα κυβέρνηση εδω

Επειδη γενικώς αυτές τις μέρες επικρατεί της εθνικής ασυνεννοησίας  και απολυτης μαλακιας
αποφάσισα να μπω στο πολιτικο κάδρο (καλα ε έχω εμπεδώσει το προβλέψιμο δελτίο μεγκα απολυτα και αλύπητα) και να προτείνω την νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό εμενα φυσικά, Βασικα  μ αρέσουν τα ταξίδια , η χλιδα και τα ιπτάμενα τζετ και κάνω και κολύμβηση οποτε ο νέος σας πρωθυπουργός θα ναι η εξέλιξη του Τζεφρυ, θα μαι σεξυ και ηγέτης ε?
 και λίγα λέω
το σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα που προτείνω θα ναι και γαμώ τις ομάδες και θα εμπιστεύομαι , δε θα ρίξει, (ειδικά ο μποσκο με βοηθό τον τ2φ)


γαμώ τα υπουργία σας  λοιπόν και προτείνω
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΗΑ, αυτή που μας κλέψατε ρε λαμόγια


υπουργό παιδείας την Coula 
γιατί έχει έφεση στη νέα γενια και θα τα μεγαλώσει σωστά τα παιδιά, 
είναι και μορφωμένο γκομενάκι, θα τα βάλει όλα να παρουσιάζουν τις εργασίες τους μέσω   utube, μπορεί να πάρει ως βοηθό τον αμερικλανο.
δανεισμένη φωτό από το μπλογκ του πισωγλεντη


υπουργός άμυνας θα βάλω τον πισωγλεντη
θα κάνει μια χαρα μεσα στα στρατοπαιδα, τελεια θα περάσει και αυτός και τα φανταράκια.
και είναι ένα θέμα που το κατέχει
 άσε που εκδίδει το νέο   χλιδάτο νέο free press  το fagazine 
υπουργό υγειας τον  BearHiv
 α. γιατί να μην του κόψουν το επίδομα που ανησυχεί αλλα και να βάλει μια τάξη στα νοσοκομεία, τον κόβω να διώχνει όλους τους άσχημους γιατρούς και να κρατα μονο τα  τεκνα, και να μοιράζει προφυλακτικά παντού στις τράπεζες στα περιπτερα , στα τσοντάδικα στις σάουνες, παντού.
υπουργός οικονομικών εννοείται τον Αpos argentino
διότι ξέρει το Κριστινακι καλα θα του κάμει ένα τηλέφωνο να ρθει να μαςς βοηθήσει\ και κατέχει όλα τα κόλπα ,δντ ,  χρεωκοπιας και πως να επιζήσετε σε 100 απλα βήματα,βλεπε αρτζεντινα
υπουργός ναυτιλίας θα βάλω τον Μαχλερ τον θεο,
θα  θεσπίσει νομο να παίζουν όλη μερα τα καραβια όπερες και αριες στα λιμάνια, όταν φεύγουν κι όταν έρχονται, θα ναι πολύ κινηματογραφικό αυτό, ναι αμε!
υπουργός πολιτισμού στάνταρ τον μποσκο κυρίως για να επιχορηγήσει τη νέα του ταινία , και εννοείται ότι θα γεμίσει τα φεστιβάλ με συναυλίες της Πλάτωνος ,της Κωχ  αλλα και επειδή ξέρει την αδυναμία μου με αλεξια να της δώσει το μεγαρο να τραγουδήσει
 γιατί καλύτερη ήταν η Peyroux? σιγά μην ήταν.
 in  bosko we trust, 
υπουργο δικαιοσύνης  & εδωτερικων  Ginger με συνεργασία γιαγιάς Αντιγόνης γιατί ξέρουν από καλο νοικοκυριό και θα βάλουν  μια τάξη στα εωτερικα αυτής της χωρας.
Θα πάρει τη βρεγμένη τη σανιδα η τζίντζερ και θα τουες κανονισοει όλους τους καρεκλοκενταυρους τους δημοσιου βιου (μα τι έχω πάρει, και να σκεφτείς ότι δεν παίρνω ναρκωτικά)
 υπουργός παρα τω πρωθυπουργό  βάλω τον καντακουζινο γιατί κατέχει την  γαλλικην απτιαστως και θα φέρει τον Σαρκοζι με τα νερα μας ξανά,
 και θα βάλουμε την Μερκελ στην ακρη , θα πάρουμε πίσω τα μαρμαρα (άσχετο) και ότι μας χρωστάνε οι Γερμανοί από τα παληα.
Πρωτη μας μεριμνα να πάρουμε καλο δώρο στο μωράκι της Καρλας.
μια κουδουνίστρα σε σχήμα ακροπολης με τσολιαδάκι μαζι.
Βοηθος του θα ναι η ΝΑΝΑ με το νέο της cd.
Φουλη μου έμεινε μονο το υπουργιο εργασίας και θέλω να το πάρεις εσύ σε συνεργασία με την ζουζούνα
γιατί μ αγαπάτε  και να κάνετε  ένα νομο να φύγουν όλα τα πακιστανα τα ξυπολητα από την αθηνα ,  και οι λαθρομετανάστες
όχι ότι με νοιάζει γιατί πια δε μένω Βικτωρία ως πρωθυπουργός αλλα στο Κολωνάκι αλλα για να γεμίσει η περιοχή ξανά ελληνάκια, φοιτητές, ελληνικα μαγαζιά και ελληνικη γλωσσα.
Μετα απ αυτό το τελευταίο ο πρώτος που ρίξει αυτή τη κυβέρνηση είναι ο μποσκο αχχαχα!


εννοείται ότι θέλω αμέριστη &  ανιδιοτελή συμπαράσταση από κάθε μπλογκερ που θέλει να βοηθήσει στο έργο της νέας κυβέρνησης  όπως επίσης προτείνω να φύγουμε αμέσως από  το ευρω 
α. να τους κάνουμε να τρέχουν πίσω μας (θα με λατρέψει το αλεκακι)
β. σας έχω και το νέο νόμισμα το οποιο σας το είχα και κάνει και ανεπίσημο  preview  λαστ σαμερ (καλα γιατί μιλάω μισά ελληνικα μισά αγγλικά σα τη Βικυ Καγια?)
Στο οποιο χαρτονόμισμα θα κάνω αυτό που δεν είχε θάρρος να κάνει ο τζεφρυ, θα βάλω τη φάτσα μου , αμπως!! έχω και γω μάστερ στο διΚταΚτορικο


όσον αφορα τον Γιωργάκη ήταν καλος πρωθυπουργός μωρέ
να κοιτα αλλα  σε REWIND!!!
Σκέψου τα όλα με αυτή τη σειρά:
αρχικά μας ζητάει δημοψήφισμα,
έπειτα κουρεύει το χρέος κατά 50%,
τέλος παίρνει και 110 δις από το ΔΝΤ
και μετά ανακοινώνει πως "Λεφτά υπάρχουν!!!"

Ποιος μαλάκας του έδωσε ανάποδα το ντοσιέ???